Skip to Main Content

Les e-tidsskrifter i BrowZine

undefined

I likhet med resten av samlingen vår finner du også e-tidsskriftene i Oria. Men hvis du kun vil se på e-tidsskriftene, og sitter på en SUS-PC kan du gå direkte til vår tidsskriftoversikt på BrowZine.com.

Du kan også få tilgang til e-tidsskriftene på ditt eget nettbrett eller mobiltelefon, både hjemme og på reise, ved å laste ned BrowZine som app.

Oppstartsguide

Aldri brukt BrowZine før? Lurer du på hvordan kontoen skal settes opp for deg som ansatt eller studerende ved SUS? Trykk her for en detaljert oppstartsguide!

Hva er BrowZine?

BrowZine er en tjeneste som gir oversikt over alle elektroniske tidsskrift som SUS Bibliotekene abonnerer på. Du kan søke etter tidsskrifter på tittel eller emne, og legge de du er interessert i inn i din egen digitale bokhylle. Du vil da få beskjed når det kommer nytt hefte fra disse tidsskriftene. Du kan lagre artikler du er interessert i som PDF, og eksportere referanser til EndNote.

BrowZine er gratis for ansatte ved SUS, og skal inkludere alle elektroniske tidsskrifter som SUS Bibliotekene har adgang til.

BrowZine kan brukes på både PC og Mac innenfor SUS-nettverket, og det beste er at applikasjonen kan lastes ned på mobil og nettbrett og da får du adgang til de samme tidsskriftene over alt, i Norge og i resten av verden hvis du har bruk for det.

BrowZine er en enkel og brukervennlig app, så mange vil nok selv kunne finne ut hvordan den fungerer. Allikevel anbefaler vi alle å gå gjennom vår oppstartsguide første gangen du bruker BrowZine ved SUS. Kontakt bibliotekarene hvis du har noen spørsmål, så vil vi hjelpe deg.

En rekke universiteter både i Norge og utlandet har tatt i bruk BrowZine, og tilbakemeldingene har vært svært gode. Dette er den nye måten å holde seg faglig oppdatert!

Be Inspired with BrowZine

Manglende fulltekst?

Ang. fulltekst-adgangen til noen av våre tidsskrifter via Browzine
Det kan være at du vil oppleve at vi ikke har fulltekst-adgang via Browzine som du forventer at vi skal ha til ditt tidsskrift. Når det gjelder fulltekst-tidsskrifter så kan det forekomme endringer for eksempel fordi tidsskriftet skifter forlegger, at det oppstår en feil i alle IP-adressene mellom leverandør og biblioteket mm. Send oss en e-post hvis det er tilfellet. Vi arbeider kontinuerlig med adgangen til tidsskrifter i Browzine, men vil gjerne høre fra deg hvis det mangler noe. Og, selv om et tidsskrift ikke ligger inne med fulltekst-adgang i Browzine, så kan det være du får adgang via vår bibliotekskatalog oria.no, så man kan forsøke der også.