Skip to Main Content

Oria

Oria er vår bibliotekskatalog hvor man kan søke opp hva vi har av bøker og tidsskrifter.

Menyvalget "Biblioteket på UIS" betyr at du søker i det vi har på Medisinsk og psykiatrisk bibliotek på SUS og ellers på Universitetsbiblioteket i Stavanger, inkludert e-bøker og e-tidsskrifter. Ved "Biblioteket på UIS" kan du endre med drop down-menyen til "Andre bibliotek" hvis du ønsker å utvide søket ditt til alle fag- og forskningsbibliotek i Norge, og evt. bestille fjernlån. Det er også mulig å kun søke i vår digitale samling med menyvalget "UiS digitalt".

Hvis du skal bestille må du logge inn med knappen oppe i høyre hjørne. Brukernavn er ditt lånernummer, passordet kan du selv bestemme hvis du ikke allerede har det. Følg instruksjonene i innloggingsvinduet (eller skroll ned på denne siden for mer info).

Det er utfordringer med Internet Explorer i Oria. Vi anbefaler at du heller bruker Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari eller en tilsvarende nettleser.

Kontakt oss hvis du ikke vet hva lånernummer ditt er. E-post ub-uis@sus.no.

Skjermbilde av Oria

 

Passord til Oria

Mangler du passord?

Ditt lånernummer er også ditt brukernavn til Oria. Nytt passord kan du selv sette, så lenge du har ditt lånernummer eller e-postadressen vi har registrert på deg i biblioteksystemet vårt. Hvis du ikke har registrert deg som låner hos oss må du gjøre det først, skjema finner du på forsiden.

Følg trinnene i videosnutten under, eller klikk rett på denne lenken. Legg inn ENTEN ditt lånernummer ELLER e-postadressen du har registrert deg med hos oss, og trykk "Send". Du vil få en e-post med en lenke, som du klikker på for å registrere nytt passord. Problemer? Kontakt oss på biblioteket.

Hvordan sette nytt passord i Oria

Hvordan få artikler i fulltekst

Mann som speider i kikkert