Skip to Main Content

Apper

Human Anatomy Atlas 2020 (Visible Body)
3D anatomisk oppslagsverk. Du må inn på Visible Body fra SUS-PC for å skaffe brukernavn og passord før du laster ned appen. Klikk på overskriften for detaljert veiledning.

Felleskatalogen
Her kan du blant annet både lese og søke etter medikamenter, samt finne nærmeste apotek. Appen oppdateres også automatisk med jevne mellomrom. Applikasjonen er gratis og tilgjengelig uten internett tilgang.

BMJ Best Practice
Et klinisk oppslagsverk fra BMJ Group. For å få full tilgang til innholdet må du opprette en brukerkonto hos BMJ Best Practice fra PC med norsk IP-adresse på forhånd. Deretter kan du installere appen, og logge inn med brukerkontoen du har opprettet. Oppslagsverket er gratis takket være Helsebiblioteket.

UpToDate
For å få benytte appen til oppslagsverket UpToDate må du først registrere deg når du sitter på en SUS-PC. Det er helt gratis. Etter at du har registrert deg kan du både bruke UpToDate fra privat PC, og i tillegg som app på mobil eller nettbrett. Se Helsebiblioteket for mer informasjon.

Legevakthåndboken
Enkel å bruke, og det er mulig å søke gjennom alt innholdet hvis en er ute etter noe spesifikt. Appen er i tillegg gratis, og du trenger ikke internett tilgang for å bruke den etter at du har lastet den ned.

NHS Apps Library
Et utvalg helseapper vurdert av britiske NHS (National Health Service).