Skip to main content

Apper

Felleskatalogen
Her kan du blant annet både lese og søke etter medikamenter, samt finne nærmeste apotek. Appen oppdateres også automatisk med jevne mellomrom. Applikasjonen er gratis og tilgjengelig uten internett tilgang.

Best Practice
Et klinisk oppslagsverk fra BMJ Evidence Centre og finnes som applikasjon for Ipad og iPhone. For å få full tilgang til innholdet må du opprette en brukerkonto på PC med norsk IP-adresse på forhånd. For mer detaljert informasjon, følg denne lenken til informasjon fra Helsebiblioteket. Oppslagsverket er gratis takket være Helsebiblioteket.

UpToDate
For å få benytte appen til oppslagsverket UpToDate må du først registrere deg når du sitter på en jobb-PC. Det er helt gratis. Etter at du har registrert deg kan du både bruke UpToDate fra privat PC, og i tillegg som app på mobil eller nettbrett. Se Helsebiblioteket for mer informasjon.

Legevakthåndboken
Enkel å bruke, og det er mulig å søke gjennom alt innholdet hvis en er ute etter noe spesifikt. Appen er i tillegg gratis, og du trenger ikke internett tilgang for å bruke den etter at du har lastet den ned.

NHS Apps Library
Et utvalg helseapper vurdert av britiske NHS (National Health Service).